Albirea dentara ZOOM!

Dinti cu pana la opt nuante mai albi dupa doar o vizita la dentist

Clinica Dental Design este una dintre primele din tara care a introdus conceptul de estetica dentara. Noi am inteles ca un act medical corect trebuie sa ofere si rezultate estetice deosebite pentru pacientii nostri. ZOOM Led este cea mai performanta tehnologie de albire dentara disponibila pe piata si, in Vestul Romaniei, o gasiti numai in clinica noastra.

Pe locuri, fiti gata, ZOOM!

Cu sistemul de albire ZOOM LED puteti obtine rezultate exceptionale in doar 45 de minute de tratament. Peste 10 milioane de pacienti din intreaga lume si-au scos din anonimat zambetele cu tratamentul Zoom. Procedura este simpla: in prima etapa se acopera gingiile si buzele pentru a expune dantura, dupa care este aplicat gelul de peroxid de hidrogen activat de radiatia luminoasa cu o intensitate si durata controlata. Lumina Zoom si gelul aplicat patrund usor suprafata dintelui, dezintegrand petele si decolorarile. Cu o atentie sporita si sedinte de intretinere, zambetul tau poate straluci pentru o perioada foarte lunga de timp.

 

Clinica Dental Design

Este albirea cu ZOOM sigura?
Da. Studiile clinice au demonstrat ca albirea dintilor cu peroxid de hidrogen, sub supraveghere stomatologica profesionala, este sigura pentru sanatatea dentara si gingivala. Acest tip de albire dentara este adaptata nevoilor pacientilor si ofera un grad de confort sporit. Sistemul dispune si de un factor crescut de desensibilizare pentru a minimiza efectele secundare si a proteja smaltul.

Cat dureaza aceasta procedura?
Cu ZOOM Led vei avea un zambet vizibil mai alb dupa doar o sedinta la stomatolog. Se pot obtine dinti cu pana la opt nuante mai albi in numai 45 de minute. Diferenta dintre celelalte aparate de albire profesionala si ZOOM Led este data de faptul ca celelalte sisteme de albire nu sunt personalizate pentru nevoile tale. Cu ZOOM, procesul de albire este adaptat de catre dentist, acesta stabilind intensitatea luminoasa si durata tratamentului, fapt care conduce la o scadere considerabila a sensibilitatii dintilor in timpul si dupa tratamentul de albire.

Cat tin rezultatele obtinute cu ZOOM Led?
Tratamentele de albire ajuta la reducerea petelor existente, dar fumatul, consumul de cafea, bauturi carbogazoase colorate, vin rosu etc si factorul de imbatranire conduc, in timp, la colorarea danturii. Mentinerea acestor rezultate depinde de fiecare persoana in parte, insa kitul Zoom pentru acasa, pe care il vei primi o data cu albirea, te va ajuta sa iti mentii dintii albi pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Care sunt efectele adverse?
Cel mai intalnit efect advers apare in cazul pacientilor care sufera de sensibilitate dentara si gingivala. Dentistul este cel care iti va oferi cel mai bun raspuns in acest caz, dupa un control stomatologic.

Clinica Dental Design
In acest moment, ZOOM Led este cea mai performanta si sigura metoda de albire profesionala. O gasiti in clinica noastra, astfel incat, sub supravegherea medicilor specialisti in estetica dentara, sa puteti obtine rezultate excelente!