Multumesc domnului doctor Fondrea cat si intregii echipe Dental Design pentru profesionalism, pentru intelegere, ajutor, rabdare si rezultate deosebite. Pot sa spun ca in sfarsit am gasit un medic stomatolog si o echipa in care am deplina incredere si sunt fericita de rezultatele obtinute!
In primul rand, faptul ca Dr. Fondrea si echipa Dental Design mi-au explicat fiecare pas, fiecare lucrare pe care mi-au facut-o, pentru mine a fost extraordinar pentru ca e pentru prima data cand am stiut exact ce se intampla cu dantura mea si de ce. In plus am stiut exact pentru ce platesc si in ce consta fiecare serviciu oferit.
Ceea ce mi-a dat incredere si mai mult a fost faptul ca Dr. Fondrea si echipa Dental Design m-au lasat sa iau parte la toate deciziile. Fiind in cunostinta de cauza, dupa toate explicatiile date, inclusiv explicatii pe cazuri concrete cu poze, filmulete, pe radiografia mea, am putut sa iau parte la toate deciziile referitoare la lucrarile pe care Dr. Fondrea si echipa mi le-au facut.
De asemenea, Dr. Fondrea a dat dovada de mult profesionalism si rabdare cu mine, un pacient care intotdeauna a avut groaza de dentist din cauza unor experiente din trecut si a unor lucrari proaste si de proasta calitate. Pot sa spun ca acum nu mai imi este frica de stomatolog datorita finetii si a profesionalismului de care Dr. Fondrea a dat dovada si cel mai important, in sfarsit nu ma mai simt jenata sa rad si sa mi se vada dantura. Dr. Fondrea si echipa Dental Design au renuntat la timpul lor liber pentru a-mi rezolva problemele stomatologice in timpul stabilit. Pentru ca locuiesc in strainatate si ma aflam in concediu in Timisoara, aveam nevoie ca toate lucrarile sa fie terminate intr-un timp foarte scurt.
In plus, si-au dedicat timp special pentru mine, ca sa imi arate cum se spala lucrarile si cum se efectueaza o spalare eficienta a danturii. De asemenea, tehnicianul dentar care lucreaza pentru Dental Design mi-a facut o lucrare superba! Cu totii au dat dovada ca sunt o echipa extraordinara, stomatologii consultandu-se mereu unul pe celalalt, dand dovada de implicare si interes in fiecare caz si mai presus de toate, de pasiune pentru tot ceea ce fac si dorinta de a obtine tot ce e mai bun pentru clientul lor.
Am recomandat familiei mele, tuturor prietenilor mei si recomand in continuare Dental Design tuturor celor care sunt interesati de o dantura frumoasa si sanatoasa si de asemenea de profesionalism si daruire.
Va multumesc mult!
Cu stima si respect,
Dora Tennant

dora tennant

Dora Tennant

Scrisoare de la o pacienta...