Unul dintre cele mai frumoase si sanatoase momente in viata este sa poti rade din tot sufletul, cum se spune, cu „gura pana la urechi”.
Dupa intalnirea cu medicul Bogdan Fondrea si echipa sa, pot spune ca mi-am recapatat increderea ca acest lucru este din nou posibil pentru mine. L-am vazut si ascultat prima data pe Bogdan Fondrea la televizor, intr-o emisiune de specialitate. Am vazut un profesionist autentic, care pe langa pasiunea cu care vorbea mai avea ceva foarte pretios: o viziune asupra profesiei sale si a relatiei dintre medic si pacient.
Am ales sa-mi incredintez sanatatea in mainile lui si echipei sale si am parcurs deja o parte din drumul catre insanatosire. Nu intotdeauna a fost usor, insa tactul, suportul emotional si onestitatea cu care am fost tot timpul informata despre situatia in care ma aflam, m-au facut sa ma simt o fiinta umana, o persoana in intregul ei si nu doar o problema medicala.
Va multumesc, oameni frumosi si dedicati profesiei voastre, multumesc Bogdan, si va astept sa va impartasesc zambetul meu pe scena, acolo unde este profesia mea!

alina ilea

Alina Ilea

Actrita