Restaurarile protetice integral ceramice – zambet placut si sanatos

Restaurarile protetice integral ceramice – zambet placut si sanatos

Aspectul estetic devine tot mai mult unul dintre obiectivele societatii in care traim. Dorinta pacienților de “a pune un dinte” , desi aparent banal, are ca substrat o multitudine de cunostinte, manopere, care impletindu-se perfect duc la obtinerea unui rezultat ideal atat  din punct de vedere medical, al confortului, dar si estetic.

Pe langa durerea dentara, aspectul nesatisfacator al dintior frontali, cauzat de obturatii necorespunzatoare, diferitele probleme endodontice care au drept rezultat discromia dentara, leziuni carioase mari, ii determina pe pacienti sa paseasca pragul cabinetului de medicina dentara. In intampinarea acestor probleme care nu mai pot fi rezolvate multumitor prin simple obturatii fizionomice sau procedee de albire dentara, vin cu mare succes restaurarile protetice fixe integral ceramice, fatetele ceramice, inlay-urile si onlay-urile ceramice.

Restaurarile integral ceramice sunt considerate la ora actuala, datorita biocompatibilitatii si a proprietatilor estetice deosebite, ca alternativa cea mai nobila de restaurare protetica in zona frontala si nu numai.

Acestea prezinta o serie de avantaje fata de cele metalo-ceramice si anume: estetica superioara, biocompatibilitate, conductibilitate termica mai redusa, stabilitate chimica.

Intr-adevar, prin intermediul procedurilor actuale de restaurare protetica,  putem spune ca zambetul frumos si sanatos poate deveni o realitate. Dental Design Timisoara vine in intampinarea acestor probleme de natura estetica si medicala prin pastrarea principiilor care stau la baza filosofiei noastre: sanatate, confort si estetica dentara.