Bogdan Fondrea

Bogdan Fondrea

Frumusetea incepe din interior, iar in cazul zambetului tau, frumusetea incepe de la radacinile dintilor sau de la etapa inserarii implanturilor dentare. Consider ca estetica dentara poate fi realizata doar printr-un act medical corect. Pentru ca sunt un iubitor al artelor plastice (am absolvit, in paralel cu medicina, o scoala de profil in domeniul artelor), vad stomatologia ca pe o arta in care aspectul medical cu cel estetic trebuie sa fie mereu intr-o armonie perfecta!

Florin B. Hoinoiu

Florin B. Hoinoiu

Alexandra Balan

Alexandra Balan

Ceea ce m-a fascinat intotdeauna in stomatologie a fost provocarea data de fiecare caz in parte. E fascinanta insa si trecerea de la situatia initiala la cea finala, rezultatele care se vad, pacientii care pleaca zambind, si nu oricum, ci zambind sanatos! Zambetul este o manifestare exterioara a starii de bine, dar un zambet sanatos implica educatie, ingrijire corespunzatoare, tratamente realizate corect si la timp. Toate acestea duc la o sanatate dentara ce se reflecta in organismul si infatisarea noastra.

Ioana Cherascu

Ioana Cherascu

Consider ca pe langa reducerea durerii, minimalizarea disconfortului si obtinerea unei estetici superioare, trebuie sa tinem cont de faptul ca fiecare pacient e unic, iar dorintele lui sunt diferite. De aceea, numai o buna colaborare medic-pacient completeaza tratamentul stomatologic, transformandu-l  intr-o experienta placuta, cu rezultate adecvate asteptarilor fiecaruia.

Laura Filip

Laura Filip

Prima vizita la ortodont este foarte importanta pentru a stabili daca exista situatii nedorite, pe principiul general „e mai usor sa previi decat sa tratezi”. O terapie ortodontica corecta si la timp instituita va asigura nu doar un aranjament dentar estetic, ci si o dezvoltare armonioasa a fetei. Sa nu uitam insa ca un zambet frumos inseamna in primul rand un zambet sanatos.