Amalia Dodea

Amalia Dodea

Ceea ce m-a facut sa indragesc din primul moment echipa clinicii, pe langa relatia deschisa si prietenoasa, a fost entuziasmul, seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada in fiecare zi. Ma bucur ca am sansa de a fi parte a tot ce inseamna Dental Design!

Lavinia Ciuculescu

Lavinia Ciuculescu

Dupa obtinerea rezultatelor dorite, este necesar ca ele sa fie mentinute. Educatia profilactica, ingrijirea optima si un program de intretinere si recall bine structurat, face ca pacientii Dental Design sa beneficieze si sa se bucure de zambetul lor pentru multi ani. Preventia este regula numarul 1 in medicina, astfel ca este bine sa nu ratam programarea pentru sedinta de igienizare o data la 6 luni!

Karina Hrelescu

Karina Hrelescu

M-am alaturat echipei Dental Design pentru ca, aici, actul medical nu este doar pasiune, ci si misiune. Grija pentru pacient, aparatura de ultima generatie si medicii exceptionali sunt garantia faptului ca am posibilitatea de a ma perfectiona in mod constant si de a imi pune experienta in slujba fiecarui pacient.

Cristina Tositiu

Cristina Tositiu

O relatie de durată intre medic, pacient si asistent se bazează pe incredere si respect reciproc. Imi iubesc meseria si sunt bucuroasa ca am oportunitatea de a ma perfectiona in cadrul acestei echipe de profesionisti. Sunt incantata sa fac parte din Clinica Dental Design!

Emanuela Todosiu

Emanuela Todosiu

  Cred ca o echipa trebuie sa functioneze precum o orchestra bine acordata si armonioasa. Fiecare instrument din orchestra isi are rolul lui bine stabilit pentru ca rezultatele sa fie impecabile de fiecare dată. Sunt fericita ca am un rol in „orchestra” Dental Design si cred ca implicarea mea va face ca performantele echipei sa creasca.

Florentina Staicu

Florentina Staicu

Un rezultat excelent in stomatologie se obtine construind o relatie de incredere, empatie si respect intre medic – pacient – asistent. La Dental Design, aceasta relatie este fundamentul intregii noastre activitati.