Radu, 45 ani, Italia

Lucrari dentare pe implanturi cu sistem de retentie cu insurubare.

412

De la o situatie foarte grava, cu implanturi si dinti compromisi, infectii ale osului, sangerari gingivale, dureri si probleme mari de sanatate si estetica, la o noua abordare: retentie prin insurubare pe alte implanturi si intr-un os sanatos!

Dupa diagnosticarea corecta si realizarea unui plan de tratament corespunzator, in prima etapa s-au indepartat implanturile vechi, dintii compromisi si infectiile aferente, s-a augmentat osul, fiind necesare inclusiv interventii de sinus lift si bone compression┬ápentru a realiza „fundatia” necesara unor lucrari protetice adecvate. De asemenea, s-au inserat noile implanturi si s-au realizat lucrari provizorii.

In urmatoarea etapa, tinand cont de dorinta pacientului de a avea o lucrare protetica fixa, aceasta s-a realizat prin insurubare pe implanturi. Acest tip de lucrari protetice au numeroase avantaje comparativ cu cele fixate prin cimentare (care se lipesc), printre care si faptul ca pot fi indepartate de catre medicul stomatolog pentru o igienizare corespunzatoare a implanturilor, a lucrarii si a gingiei.

Chiar daca drumul spre un zambet sanatos si frumos este uneori lung si nu tocmai usor, atunci cand avem un plan bine stabilit si il implementam corect, exista toate premisele obtinerii unui rezultat cat se poate de bun!

35

 

 


←Inapoi la