Albirea dentara

Albirea dentara

In estetica dentara, albirea dintilor nu mai este de mult o procedura dificila sau rara. Dimpotriva, astazi, de la actori celebri si pana la oameni obisnuiti, toti vor sa aiba o dantura perfecta si apeleaza la serviciile stomatologului daca nu o pot obtine in mod natural. In zilele noastre, exista pe piata o multitudine de sisteme destinate albirii dintilor – printre ele se numara pastele de dinti speciale, gelurile, benzile sau agentii de albire obtinuti direct de la dentist.

Albirea dintilor este in principiu recomandata persoanelor care au dinti sanatosi – care nu au fost deci supusi multor tratamente – si gingii fara probleme. Hipersensibilitatea dentinara si dintii cu fluoroze sunt contraindicatii ale albirii dentare.

In ceea ce priveste albirea danturii realizata in cabinetul stomatologic, ea este recomandata ca fiind cea mai eficienta, rapida și sigura metoda de curatare a petelor nedorite. In cazul acestei proceduri, produsul de albire se aplica direct pe dinti. El este aplicat cu ajutorul unei surse de caldura, de lumina sau de laser. Lumina si/sau caldura accelereaza efectul de albire. Rezutatele se pot observa in maximum 60 de minute de la efectuarea tratamentului. Utilizarea serviciilor unui cabinet specializat au mai multe beneficii decat cele folosite acasa. In primul rand, dentistul iti poate verifica intreaga istorie dentara si iti poate face o examinare dentoparodontala, punand intrebari și despe eventualele antecedente medicale – avand șanse mari sa determine cauza ingalbenirii dintilor, precum si metoda adecvata de albire a acestora.

Prin folosirea luminii polarizate, este indeajuns o singura sedinta pentru rezultate foarte bune. Singura metoda care ofera o finalitate multumitoare chiar dupa prima sesiune de tratament este laserul. Cat timp dureaza efectele albirii? Poate sperai ca albirea sa fie permanenta – nu este asa, din pacate.

Dintii devitali sufera deseori discromii. Acestea sunt date in general de necroze pulpare, materiale de obturare canalara etc… Pentru aceste cazuri localizate se apeleaza la procedura de albire interna dentara. Rezultatele sunt satisfacatoare, bineinteles, dupa tratarea corecta a dintelui respectiv.

Clinica Dental Design este una dintre primele din tara care a introdus conceptul de estetica dentara. Noi am inteles ca un act medical corect trebuie sa ofere si rezultate estetice deosebite pentru pacientii nostri.

ZOOM! LED este cea mai performanta tehnologie de albire dentara disponibila pe piata, iar Clinica Dental Design Timisoara este, la acest moment, singura din Vestul Romaniei care detine aceasta tehnologie. Peste 10 milioane de pacienti din intreaga lume si-au scos din anonimat zambetele cu tratamentul Zoom! Acest tip de tratament este unic, fiind adaptat nevoilor pacientilor si ofera un grad de confort sporit acestora. Sistemul dispune si de un factor crescut de desensibilizare pentru a minimiza sensibilitatea si pentru a proteja smaltul.

Pentru mai multe informatii despre albirea cu ajutorul Zoom Led, acceseaza pagina noastra dedicata albirii ZOOM!